WARUNG NOORD

WARUNG NOORD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1055 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Noord. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 23:39 Wat een heerlijk eten, snelle levering en vriendelijke bezorger. Echt een aanrader
14 mei 2022 om 23:12 Aardige bezorger en snel ik schrok gewoon hoe snel hij hier was en was warm aangekomen!
14 mei 2022 om 21:59 Top maaltijd en super aardige bezorger
14 mei 2022 om 0:41 Heerlijk warm eten!!
13 mei 2022 om 8:39 Ik vond het eten niet lekker. Ik vind niet dat het restaurant zichzelf “warung” kan noemen, het eten komt totaal niet in de buurt van surinaamse eten! Wel slim een warung in noord want die was er nog niet, maar zorg dan wel voor kwaliteit eten!
12 mei 2022 om 21:59 Heerlijk gegeten!
12 mei 2022 om 21:15 Helaas was de roti lam waterig qua saus. Kip en bakabana was wel goed qua bijgerechten. Bezorging duurde even maar dat was niet erg geweest als het eten t waard zou zijn.
12 mei 2022 om 13:52 Zoals altijd weer
10 mei 2022 om 2:51 Gewoon lekker en ook snel bezorgd
8 mei 2022 om 22:07 Heerlijk
6 mei 2022 om 17:16 Thanks the food was really nice. Such a nice service. Thanks Winston :)
5 mei 2022 om 6:26 Bezorging was prima, aardige bezorger. Eten kwam nog warm aan. Jammer dat men op het menu kipfilet heeft staan maar je kippendijen stukjes krijgt. Als ik dit had geweten zou ik het niet bestellen. Er zat werkelijk geen stuk kipfilet tussen! Jammerl!